Helvetesmatchen

Ett sargat Svergie möter ett taggat Spanien imorn på helvetesarenan Santiago Bernabeu i Madrid. Vad ska vi ha för förväntningar på våra svenska hjältar i morgondagens match?

Enligt mig så kommer Sverige få det mycket svårt imorgon, vi ska nog vara överlyckliga om Sverige ens får med sig en poäng från Madrid. Spanien är bättre än Sverige på alla områden, från topp till tå.
Dom har världens bästa målvakt Iker Casillias och en av världens bästa backlinje med Puyol som frontfigur.
För att inte tala om deras offensiva kvaliteer, dom har stjärnor i massor och jag tror att dom trivs i en match som denna, Frågan är om "torra" Torres kommer att blixtra till eller inte.  
Spanien har ett otroligt individuelt skickligt lag på alla positioner. Det gör inte så mycket om dom får 2-4 skador för dom har minst 2st världsklass spelare på varje position.

Sverige kommer att få ett helvete i Madrid imorn, ett fullsatt Bernabeu med 80000 skrikande spanjorer kommer inte att tilåta ett misslyckande i morgondagens match och det kommer det inte heller att bli.
Nyckeln för att Sverige skall ha en chans är att dom hänger med från början och att det inte börjar hagla avslut och inlägg mot våran "bänknötare" Mr. Isaksson. Att inte Rami får stå är = tjänstefel från Lagerbäck. Enligt hans uttagningar så kan man ju lika gärna skita i det som händer på fotbollsgalan. Rami har blivit Sveriges bästa målvakt i två år i rad nu MEN om man är Sveriges bästa målvakt borde man inte vara första målvakt i landslaget då? Det är en konstig dubbelmoral som har uppkommit i landslaget. Det måste vara rakare rör om vad som skall gälla på alla plan.

Är det rätt att Isaksson skall stå trots 0minuter i Premier League?
Vad betyder egentligen fotbollsgalan?

Lycka till Sverige vi ses i Madrid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0