SFF fortsätter på den inslagna vägen, TIK och RSK sladdar

Dags att sumera den andra träningsmatchshelgen. En helg som har gett en del väldigt märkliga resultat om man frågar mig. Till att börja med så tränigslirade Rengsjö mot Sandvikens IF vilket resulterade i en total utskåpning från gästrikarnas sida där man fullständigt krossade div.3 laget Rengsjö med hela 11-0!. Jag såg inte matchen men resultatet borde tala sitt tydliga språk, Sandviken som enligt många ska kämpa för att hänga sig kvar i tvåan medans Rengsjö är ansedda av många att kriga i toppen på trean, men 11måls skillnad!. Detta visar ju tydligt den stora skillnaden mellan divisionerna tvåan och trean. Detta smått otroliga resultat stärker ju utan tvivel teorin att jag och mitt Söderhamn kommer att vara med att kriga i toppen på trean. 

För att tala divisions skillnader så kommer vi in oundvikligt på ett till smått märkligt resultat där division.4 laget Sjötull spöade nyblivna division.3 laget Trönö med klara 5-1. Nu snackar vi alltså divisiontillhörighet i ett negativt sammanhang. Jag tror dock att Trönö kommer repa sig och spela upp sig avsevärt. Strand träningsspelade också i helgen och slog Sund med uddamålet. Även Huge träningslirade mot Strömsberg och fick där se sig slagna med 4-0. Man får självklart inte heller glömma att Stugsund tvålade dit division.3 laget Brynäs. Ett resultat som förundrar!

Ett SFF med en del bortfall styrde skeppet mot Edsbyn för match mot division.4 laget Ljusdal på Öns nya konstgräsmatta som gör vilken Söderhamnsbo hur avundsjuk som helst. Ett perfekt underlag som detta skulle självkalrt passa SFF ypperligt, men efter dåliga föreberdelser så blev den första kvarten lidande och Ljusdal hade faktiskt spelet under de första femton minuterna, dock utan utdelning. Fajko Hafizovic var ständigt ett hot och Ljusdals utan tvekan bäste lirare. Men så efter drygt femton minuter började spelet att stämma fö SFF som mycket planenligt vann matchen med 7-1, efter fyra mål av SFF:s egna Pogrebnyak Ivan Levoshko, nyförvärvet Tobias Wallin nätade två gånger och Lundström nätade en gång. 

// Blomfield  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0